Mail Bel
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Voor en na behandeling

VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING

Om een mooie egale kleur te verkrijgen en deze zo lang mogelijk te behouden is het belangrijk de volgende stappen op te volgen

 • Onthaar uw lichaam:
  Harsen gemiddeld 4 dagen voorafgaand aan de spraytan. Op die manier heeft uw huid voldoende tijd om te herstellen. Als u voorkeur geeft aan scheren kunt u dit 1 dag voor de behandeling doen.
 • Scrub uw gehele lichaam:
  Op milde wijze 3 dagen voordat u de spraytan behandeling ondergaat. Op die manier worden dode huidcellen verwijderd, waardoor u een egale kleur zult verkrijgen. Ruwe plekken op het lichaam, zoals ellebogen, knieën, handen en voeten mag u iets steviger scrubben.
 • Gebruik bij voorkeur gedurende 2 dagen geen bodylotions of oliën om uw lichaam mee in te smeren. Gebruik GEEN Rituels douchegel of Rituels scrub omdat hier vaak ook olie in zit.

Op de dag van de spraytan behandeling is het aan te raden om rekening te houden met de volgende handelingen:

 • Lak uw nagels om opname van vloeistof in uw nagels te voorkomen.
 • Spoel uw lichaam zo kort mogelijk voor de spraytan behandeling schoon met warm water.
 • Gebruik op de dag van de spraytan behandeling geen vloeibare make-up, dagcrème, bodylotion, deodorant of parfum.
 • Neem donkere, los zittende kleding mee die u na de behandeling aan kunt doen omdat de bronslaag afgeeft tot deze is afgespoeld.
 • Indien u niet naakt gesprayd wilt worden adviseren wij u om tijdens de behandeling donker ondergoed/ donkere bikini te dragen.

 

TIJDENS DE BEHANDELING

De spraytan behandelingen vinden plaats in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte in onze salon. Er wordt een verzorgende en bruinende tanning lotion over de huid verneveld, die al na een aantal uur voor een prachtig resultaat zorgt. De natuurlijk grondstof DHA (dihydroxyacetone) ontwikkelt zich in de 24 uur na behandeling en zorgt voor een langdurig resultaat van 5 tot 7 dagen.

 

NA DE BEHANDELING

Nadat u de spraytan behandeling heeft ondergaan kunt u er zelf voor zorgen dat uw bruine teint zo lang mogelijk behouden blijft.

 • De spraytan vloeistof heeft tijd nodig om op de huid in te werken. Laat de lotion daarom zo lang mogelijk in trekken na de behandeling. Wacht het liefst 7 uur (of 4 uur bij de snelbruiner vloeistof) na de spraytan met het nemen van een douche.
 • Vermijd transpiratie tot na de eerste douchebeurt.
 • Gebruik tijdens het douchen dagelijks een hydraterende douchegel (GEEN Nivea of DOVE) en smeer de huid na het douchen in met een voedende bodylotion/ olie om de kleur zo lang mogelijk te behouden. U kunt speciale lotions bij ons aanschaffen die uw kleur helpen te behouden.
 • Wij adviseren om sauna’s en lang baden te vermijden. Dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid, waardoor u uw bruine kleurtje sneller zult verliezen.

Wilt u tussendoor uw lichaam scheren gebruik dan alleen de scheermesjes van Wilkinson Intuition. Deze mesjes hebben een zeepblok om het mesje heen en beschadigd de spraytan daardoor niet.

Mail Bel