Mail Bel
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Whitly Whitly uit Rosmalen schreef op juli 16, 2015 om 7:47 am
Hoi hoi! Voor mijn bruiloft bij Patricia geweest voor een spray tan! Ik heb een hele lichte huid van mezelf en wilde op mijn grote dag zelfverzekerd zijn over mijn kleurtje, dat is helemaal goed gekomen! Het was super mooi egaal en de kleur was ook natuurlijk, ik zag er niet "nep" of oranje uit. Patricia heeft haar eigen maar perfecte manier van spraytannen!
Vera de rooy Vera de rooy uit Den Bosch schreef op juni 11, 2015 om 8:23 am
Hoi Patricia Super blij met mijn kleurtje !!!☺️ Heel natuurlijk en blijft lang zitten .. Thxxxx
Cil Gresham Cil Gresham uit Veghel schreef op juni 10, 2015 om 9:09 pm
Voor een mooie egale bruine huid, ben je hier op het goede adres. Beslist zonder vlekken. Ben al enkele jaren klant en zeer tevreden. She is simply the Best!
Anoniem Anoniem uit Omgeving Nijmegen schreef op juni 5, 2015 om 7:39 am
Ik heb me laten spray tannen en het resultaat was heel mooi en natuurlijk. Het heeft er een week goed opgezeten muv mn handen. Omdat je die vaak wast en voor alles gebruikt slijt dat wat sneller. Wellicht dat je dit met een zelfbruiner wat kunt vertragen maar die tips laat ik aan de professionel over. Ik voelde me er heel goed bij in ieder geval. De salon is sfeervol en de eigenaresse zeer vriendelijk en gastvrij.
Mail Bel