Mail Bel
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Over ons

Welkom bij Spray Tan Den Bosch

Spraytan Den Bosch is een onderdeel van Stars Beautylounge in Den Bosch.

In mei 2011 kwamen wij voor het eerst in aanraking met spraytanning (ook wel airbrush tanning) en we waren meteen razend enthousiast!  We waren op zoek naar een veilige en mooie vervanging voor de zonnebank, omdat we weten dat het schadelijk kan zijn voor onze huid. Toch willen we graag een mooi zomerse tint zodat we er mooi en gezond uitzien.

Nadat we ons uitgebreid hadden verdiept in spraytanning wisten we precies wat we wilde: een veilig alternatief aanbieden en een natuurlijke bruine teint creëren. Op die manier hoeft niemand meer wit te zijn, iedereen kan een mooi bruin kleurtje krijgen. Daarom zijn we begonnen met het aanbieden van spraytans waar wij inmiddels al geruime ervaring in hebben. De resultaten zijn fantastisch en iedereen die een spraytan krijgt voelt zich meteen goed.We zijn in staat om goed in te schatten welke kleur en welk merk spraytan het best bij iedere individuele klant past. U hoeft absoluut niet bang te zijn om ‘oranje’ de deur uit te lopen bij ons! Veel mensen weten inmiddels dat wij bij Spray Tan Den Bosch kwaliteit leveren en werken met de beste spraytan producten.

Wij werken wij met producten uit de absolute top van de tanningwereld:
Suntana, Sienna X en Vani-T

Alle producten van deze merken bevatten een 100% natuurlijke samenstelling, waardoor u bent verzekerd van een mooie, bruine teint zonder allergische reacties. Daarnaast bieden wij ook diverse verzorgingsproducten aan voor na de tanning, om langer van uw bruine kleurtje te kunnen genieten.

Ook hebben wij enkele zelfbruiningsproducten en verzorgingsproducten in het assortiment waarmee u zelf een zomerse teint kunt creëren, zonder spraytan.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Tot ziens bij Spray Tan Den Bosch

Mail Bel