Mail Bel
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Sienna X Verkoopproducten

Expresstanninmist  Sienna X Express Tanning Mist 
De Sienna X Express Tanning Mist is een handige spray waarmee u in een handomdraai een egaal, bruin kleurtje kunt ontwikkelen over het hele lichaam. Binnen slecht 2 tot 4 uur is het resultaat al zichtbaar. Verzorgende ingredienten zoals Q10 en Vitamine E zorgen daarnaast voor een intense hydratatie van de huid.

GradualglowingtanSienna X Glowing Self Tan (200ml) 
De Sienna X Gloweing Self Tan geeft een prachtige, natuurlijk kleur elke dag weer. De anti cellulitis formule maakt u huid glad, en de extracten van groene thee en calendula voorkomen vroegtijdige huidveroudering. Gemiddeld 8 uur na aanbrengen kunt u douchen om een streeploze en gebruinde resultaat te krijgen.

Proefzakjes zijn ook verkrijgbaar voor €1,95

DarkglowingselftanSienna X Dark Glowing Tan (200ml) 
De Sienna X Dark Glowing Tan is een intense zelfbruiner met 8% DHA. De spray geeft u in een handomdaai een natuurijke, gebronsde look. De anti cellulitis formule maakt u huid glad voorkomen vroegtijdige huidveroudering. Gemiddeld 8 uur na aanbrengen kunt u douchen om een streeploze en gebruinde resultaat te krijgen.

 

ShimmerSpraySienna X Shimmer Spray Gold/Silver (75ml) € 7,25
De Sienna X Shimmer Spray geeft de huid een prachtige schittering in goud of zilver. Daarnaast kunt u de spray ok gebruiken in uw haar of zelfs op u kleding, u kunt de glitters namelijk gemakkelijk weg wassen. De Shimmer Spray heeft een sensuele, zoete geur die uren blijft hangen.

BodyBalmSienna X Radiance Body Balm (200ml) 
De Sienna X Radiance Body Balm is een uitgebalanceerde, hydraterende creme op basis van natuurlijke ingrediënten. De crème versterkt de bruining en geeft de huid een subtiele gouden glans. De Radiance Body Balm bevat onder andere shea boter en kokosolie om de huid te voeden en verzachten. Daarnaast zorgen vitamine E en amandelolie voor een elastische, jonge en gladde huid. De Sienna X Radiance Body Balm heeft een verfrissende geur van citroengras en gember.

1361816629Body%20WashSienna X Body Scrub of Wash (200ml)

Mail Bel