Mail Bel
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Ervaringen van klanten

Blogster Selma schrijft over Spraytan Den Bosch en haar ervaring.

Hi fashionistas,

Ongeveer twee weken geleden heb ik een spraytan gekregen van de eigenaresse van www.starsbeautylounge.nl [onderdeel ervan is Spraytan Den Bosch]. Ik heb al een paar keer eerder bij haar salon bezocht. Ik ben daar geweest voor wimperextensions, daarna voor een massage en ik ben er ook voor een gezichtsbehandeling geweest. Patricia Hobo is een hele lieve vrouw die haar vak goed begrijpt. Haar salon is gevestigd in Den Bosch in haar eigen achtertuin. Hoe cool is dat? Dit was altijd haar droom! Als je op zoek bent voor het juiste advies en goede kwaliteit dan ben je hier aan het goede adres [mocht je in de omgeving Den Bosch wonen].
  • Jarenlange ervaring
  • Gesprayd binnen 15 min
  • 100% natuurlijke Spraytan
  • Veilig en gezond voor de huid
  • Goedkoopste spraytan in Den Bosch
  • Voor de deur gratis parkeren
spraytan collageMijn spraytan ervaring was heel goed. Ik heb gewacht met deze post omdat ik wilde weten hoelang de tan precies zou blijven zodat ik een eerlijke review kon schrijven. Ten eerste heb ik dit gedaan om het gewoon te proberen, ten tweede omdat de zonnebank slecht is [ik weet dat ik er toch weer naartoe zal gaan]. En ten derde oogt een bruine kleur mooi en gezond. Ik ben vrij licht van mezelf. Bij binnenkomst heb ik me snel omgekleed, ik hield zelf alleen mijn bikini broekje aan. De lamp stond al aan zodat het lekker warm was binnen in het kamertje. Binnen 10 minuten stond ik buiten en was ik heel donker, lol. In eerste instantie leek het heel donker, maar dat trok weg. Na een paar uur ging ik onder de douche. Dat is noodzakelijk voor een mooie bruine egale kleur. Ik heb zeker 10 dagen lang plezier gehad van mijn kleur. Het enige nadeel vond ik dat toen de kleur bijn wegtrok de lastige plekken [denk maar aan oksels, knieën etc] hard moest scrubben. Dat hoort erbij helaas. Het is wel belangrijk om na de spraytan wat lossere kleding te dragen en ervoor goed te scrubben. Neem een kijkje op hun website http://www.starsbeautylounge.nl en https://spraytandenbosch.nl. Heb je ooit een spraytan gehad en wat vond je ervan? Volgende week meer info. over hetgeen waarmee ik al ruim twee week bezig ben. Hou dat in de gaten. Geniet van de woensdag!

 


 

Jeroen Thoms Musical ster:

Niet eerder had ik van spraytan gehoord, totdat ik de rol van Radames ging vertolken in de musical Aïda van het Brabants Muziektheater te Schijndel. Voor deze rol had ik een kleurtje nodig daar ik gedurende de show tot 2 keer toe wat meer uit de kleren moest.
Om niet uren in de grime stoel te hoeven zitten werd me voorgesteld om een spraytan behandeling te ondergaan zodat ik een gezond bruin kleurtje kreeg dat meerdere voorstellingen mee zou gaan. Niet wetende wat dit inhield heb ik hiermee ingestemd.

Na de eerste spraytanning is Patricia door het Brabants Muziek Theather uitgenodigd om haar spraytankunst te komen bewonderen. Uiteraard werd er gekeken of de kleur goed was omdat de lampen de huidskleur altijd veel lichter maken.

Na 8 voorstellingen en 5 behandelingen te hebben ondergaan kan ik zeggen dat het mij zeer goed bevallen is en dat het iedere keer weer een prachtig resultaat heeft opgeleverd. De bruining is heel natuurlijk en blijft zeker een week zitten, mits natuurlijk op de juiste manier nabehandeld. Het ziet er uit of de zon het lichaam natuurlijk gebruind heeft en wekt niet de indruk afkomstig te zijn uit een tube of van een uren lange sessie onder de zonnebank.

 

spraytan den bosch
Musical Aïda

Spraytan heeft zeker bijgedragen aan het grote succes dat de musical Aïda uiteindelijk geworden is. Een aanrader voor iedereen die op een eenvoudige manier een mooie, natuurlijke en een gezonde manier zoekt om er snel bruin uit te zien.

Door Spray Tan Den Bosch:

Ik heb vol bewondering naar de musical Aïda zitten kijken. Jeroen is een geweldige musical ster! De spraytan deed het geweldig op het podium en in de belichting.
Bedankt Jeroen en het Brabants muziek theater voor het vertrouwen in ons!

 

 


 

Interview met Patricia Hobo van Spray Tan Den Bosch bij Omroep Brabant.
Motto:welke bedrijven hebben het WEL druk met het slechte weer in Nederland?

Interview met Patricia Hobo van Spray Tan Den Bosch bij het Foxy Trends Fashion Spektakel

Mail Bel