Mail Bel
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Stars Beautylounge
Arrangementen

Spraytan Abonnement
Bent u ook zo enthousiast en wilt u iedere week een spraytan? Koop dan een Spraytan Abonnement, deze dient vooraf betaald te worden.
U betaalt nu maar € 90,00 per maand ipv € 110,00.
We noemen het abonnement omdat u meerdere keren in een maand komt. Echter u zit nergens aan vast. Wanneer u vooraf betaald heeft kunt u 4 keer komen spraytannen. Deze 4 keer dienen wel binnen 2 maanden te worden opgemaakt na aankoop van het abonnement. Indien deze niet tijdig worden opgemaakt vervallen de overige tannings.


Spraytan Party
Wilt u graag een spraytan aan huis ? Samen met vrienden, vriendinnen of familie?
Geen probleem! Bij Spray Tan Den Bosch zijn er diverse ‘Spraytan Party’s’ te boeken.

Mix de avond met leuke muziek, een drankje en een hoop gezelligheid en u heeft een geweldige avond met een mooie, bruine teint als eindresultaat! U kunt de Spraytan Party’s boeken in onze salon of bij u thuis (vanaf 4 personen).

Voor meer info hierover, neem contact met ons op.


Verjaardagsfeest
Wilt u graag iets bijzonders organiseren voor uw verjaardag?
Bij Spray Tan Den Bosch kunt u een fantastisch ‘spraytan-feest’ organiseren voor u en uw gasten.

Wij helpen u graag mee in het uitwerken van de details.


Vakantie
Een vakantie geboekt met vrienden en vriendinnen? Onderga samen een spraytan en kom met een prachtig kleurtje op de vakantiebestemming aan, waardoor iedereen meteen volop van de vakantie kan genieten.


Vrijgezellenfeest
Gaat u of iemand die u kent trouwen? U kunt een gezellig vrijgezellenfeest bij ons organiseren waarbij iedereen voorzien wordt van een mooi, bruin kleurtje.

Naast het krijgen van een spraytan bieden wij nog veel meer heerlijke behandelingen die u voor uw vrijgezellenfeest kunt boeken.
Neem daarvoor eens een kijkje op de website www.starsbeautylounge.nl.


Huwelijksarrangement
Gaat u binnenkort trouwen? Gefeliciteerd!

Bij Spray Tan Den Bosch kunt u een uitgebreid huwelijksarrangement boeken zodat u er prachtig uit ziet op de grote dag. Bij het huwelijksarrangement komt u eerst langs voor een proeftanning, ook bespreken we dan uw wensen en kiezen we de Spray Tan kleur die het beste bij u past.

Tijdens de proef Spray Tan kunt u meteen zien of u tevreden bent met de gekozen kleur. U kunt zo ook bepalen hoeveel dagen voor de bruiloft u de spraytan wilt laten aanbrengen. Wij adviseren drie dagen voor het huwelijk te komen tannen.

Wij vinden het ontzettend leuk een foto te ontvangen als u door ons gesprayd bent. Wij zullen uw foto dan in de banner verwerken.

Voor meer informatie over onze spraytan arrangementen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 06-46122183 of een mailtje sturen naar info@spraytandenbosch.nl

Mail Bel