Mail Bel
Stars Beautylounge
Arrangementen

Spraytan Abonnement
Bent u ook zo enthousiast en wilt u iedere week een spraytan? Koop dan een Spraytan Abonnement, deze dient vooraf betaald te worden.
U betaalt nu maar € 110,- voor 4x ipv € 120,00.
We noemen het abonnement omdat u meerdere keren komt spraytannen. Deze 4 keer dienen wel binnen 2 maanden te worden opgemaakt na aankoop van het abonnement. Indien deze niet tijdig worden opgemaakt vervallen de overige spraytan behandelingen.


Vakantie
Een vakantie geboekt met vrienden en vriendinnen? Onderga samen een spraytan en kom met een prachtig kleurtje op de vakantiebestemming aan, waardoor iedereen meteen volop van de vakantie kan genieten.


Huwelijksarrangement
Gaat u binnenkort trouwen? Gefeliciteerd!

Bij Spray Tan Den Bosch kunt u een huwelijksarrangement boeken zodat u er prachtig uit ziet op de grote dag. Bij het huwelijksarrangement komt u eerst langs voor een proeftanning, ook bespreken we dan uw wensen en kiezen we de Spray Tan kleur die het beste bij u past.

Tijdens de proef Spray Tan kunt u meteen zien of u tevreden bent met de gekozen kleur. U kunt zo ook bepalen hoeveel dagen voor de bruiloft u de spraytan wilt laten aanbrengen. Wij adviseren twee dagen voor het huwelijk te komen tannen.

Wij vinden het ontzettend fijn een foto van uw in uw jurk te ontvangen indien u dit zelf graag wilt als u door ons gesprayd bent. Wij vinden het leuk om deze te mogen plaatsen op ons Instagram account.

Voor meer informatie over onze spraytan arrangementen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 06-46122183 of een mailtje sturen naar info@spraytandenbosch.nl

Mail Bel